100%

Biztonság és védelem!

Fizessen

csak a csomag ellenőrzés után!

Minőségi Termékek

Eredeti Termékek

EU-ban szabadalmaztatva!

EU szerte levedet fem golyostoll modelek

• Fém golyós tollak • Íroszer szettek • Dobozok •

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

Millenium Pens este o colectie de pixuri metalice, seturi metalice si seturi de lux,  de calitate, cu modele patentate in UE Modele ca BondCosmosau Mooi au un succes rasunator in rindul clientilor,prin calitatea, designul si pretul  deosebi de competitiv. Puterea acestoi colectii consta in numarul mare de  culori disponibileCosmo este unicul model de pix metalic de calitate de pe piata europeana, care este disponibil in 25 de culori. Astfel fiecare client isi gaseste culoarea dorita. A nu se confunda totusi modelul original Cosmocu copia ilegala Como.Toate modelele noastre se pot personaliza la cerere, cu sloganul, logul dorit de client. Noi propunem ca si metoda de personalizare gravura laser, dar pot fi personalizate si prin imprimare digitala sau tampografie

Firma SANDS este unicul importator autorizat ai acestei colectii pentru Romania. Colectia Millenium Pens, cuprinde o gama larga de modele si culori, oferind posibilitatea celor interesati de a alege si comanda instrumente de scris, cu posibilitatea personalizarii fiecareia in parte. Forma unică a modelelor si culorile variate le transforma în obiecte promotionale practice si cu stil.

Seturile de instrumente de scris, sunt impartite in doua categorii: cele economice si cele de lux.

Seturile economice au o varietate foarte mare de culori, fiind combinatii de pix cu creion mecanic, pix cu stilou sau pix stilou si creion metalic, asortate cu penare din piele sau cutii din carton sau plastic.

Seturile de lux cuprind modele ca Galaxy, Jota, Gamma, Sigma, etc, cu un design deosebit si o calitate de top, dar la preturi accesibile pentru orice buget.


Site-ul nostru va ofera posibilitatea de a vizualiza toate modelele si culorile de pixuri existente in catalog, efectuarea comenzilor online, si de a uploda personalizarea dorita in vederea imprimarii produselor selectate anterior.

Stocul intern mare, varietatea mare de culori si modele, fac din aceasta colectie una dintre cele mai apreciate si vindute in tara, dar si la nivel european.