Despre noi

Firma noastră

Sands este un brand fondat în 1996 care activează de la înfiinţare în domeniul producţiei publicitare BTL.  

        Domeniile de activitate ale firmei sunt: import, producţie, imprimări, distribuţie de obiecte promoţionale.

        In cei 20 ani de activitate in domeniu Sands are in portofoliu peste 30.000 de obiecte promoţionale importate direct din diferite ţări ale Uniunii Europene, dar ne-am specializat in instrumente de scris si personalizarea lor prin diferite metode: gravura, tampografie, tiparire digitala.

        Ca şi importator de obiecte promoţionale, colaborăm cu aproximativ 530 de agenţii de publicitate din România, cărora le furnizăm materia primă sau obiectele deja gata imprimate.

        Ca şi producător de obiecte promoţionale, avem familia noastră de produse, stickere volumetrice, brevetate şi înregistrate la OSIM sub brandul Sticker Line (Copyright 2004), dar si multe alte produse made to order.

        Ca şi agenţie de publicitate BTL, colaborăm cu mai mult de 5.500 de consumatori finali de publicitate de pe tot teritoriul României.

        De-a lungul anilor am încercat să oferim servicii de calitate şi diversitate clienţilor noştri şi astfel s-a ajuns ca în acest moment să avem o echipă formată din profesionişti, care au un singur scop şi anume satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.